opc_loader
20% Korting op Alle Artikelen, Gebruik Code SPECIAL20

 

Inkopen van riemen: zorg voor een professionele uitstraling.

 

De uitstraling en presentatie van uw merk of organisatie is een essentieel onderdeel van uw PR & Communicatie én Sales. Een eerste indruk maak je inderdaad maar één keer. Met name in de zakelijke B2B markt is persoonlijk contact meestal cruciaal in het beslissingsproces van een prospect. Het keurig op orde hebben van representatieve kleding en accessoires is in het zakelijke circuit is dan ook een absolute must. Voor het inkopen van grotere partijen riemen van prima kwaliteit kunt u vanzelfsprekend ook bij de groothandel van Riem & Zo terecht.

 

Professionele zakelijke riemen voor beurzen en events

 

Bekijk de nette Damesriemen

 

Events

Op een evenement waar u zich met bijvoorbeeld een stand presenteert aan mogelijke nieuwe klanten kunt u ervoor kiezen de representanten van uw bedrijf te voorzien van een unanieme uitstraling. Naast een nette outfit en schoeisel kan een keruige leren riem voor uw dames of heren dan de kers op de taart zijn. Zo zijn uw imago en proffesionele uitstraling tot in de puntjes verzorgd. 

 

Vertenwoordigers

Uw bedrijf groeit. U verwelkomt maandelijks nieuwe klanten maar u vergeet u bestaande klanten vanzelfsprekend niet. Om uw klanten de aandacht te geven die ze verdienen heeft u een aantal gespecialiseerde sales representatives in dienst.  Of een deal doorgaat heeft u niet altijd zelf in de hand maar een goede en professionele indruk achterlaten bepaalt u helemaal zelf.

 

Promotieteam

Als u uw organisatie of een nieuw product of dienst in de etalage wil zetten voor een groot publiek kan een beurs een uitkomst zijn. U besteedt dan ook veel aandacht aan een nette aankleding van uw stand, het gebruik van audiovisuele media en uw positie op de beursvloer. Vergeet echter niet dat ook de aankleding en verzorging van de medewerkers in uw beursstand een wezenlijk onderdeel is van de communicatie met toekomstige klanten.

Gebruik het speciale  contactformulier onderaan deze webpagina voor een op maat gemaakte offerte. Als uw riemen wil inkopen voor een professionele presentatie uw merk of organisatie zorgen we voor de scherpste prijs en een snelle levering.

 

Bekijk zakelijke Herenriemen

 


Riem & Zo
J.A. Thijmlaan 22
5051 MR Goirle
Nederland
info@riemenzo.nl
IBAN: NL51 RABO 0170 8728 82
BIC: RABONL2U
KvK: 54570735
Btw: NL140441591B01

Contact

*

 

     Afbeeldingsresultaat voor ideal paypal

 

               Afbeeldingsresultaat voor handmade