opc_loader
20% Korting op Alle Artikelen, Gebruik Code SPECIAL20

 

Overige kleuren riem combinaties en tips

Naast de meer gangbare kleuren koop je bij Riem & Zo online ook riemen in vele andere kleuren en schakeringen. Het gaat echter te ver om voor elk denkbare kleur specifieke tips en adviezen aan te reiken. Een aantal voorbeelden van riemen die we in de collectie hebben met minder vaak voorkomende kleuren zijn mint, oranje, taupe en geel. Daarnaast zijn er allerlei soorten riemen met prints zoals croco leer, slangenleer, koeienhuid riemen en zebramotief. Zowel in dames riemen als heren riemen is er regelmatig vraag naar riemen met afwijkende kleuren. Daar spelen we met ons assortiment op in door in elk seizoen weer nieuwe riemen in de meest fraaie kleuren toe te voegen. Paarse riemen en groene suede riemen zijn typische voorbeelden daarvan. Welke andere kleuren goed matchen bij deze vaak opvallende kleuren verschilt echt per riem en overige kleding of accessoires. Het devies is wel dat je drukke kleuren bij voorkeur niet te vaak met elkaar in verband moet brengen. De stelregel is dan ook, kies voor een fel gekleurde riem op een neutrale outfit en kies voor een riem met een rustige uitstraling als je kleding al wat drukker oogt.

 

Suède riem - groen - 3,5cm     Suède riem - oranje- 3,5cm (uitverkocht)     Leren riem gekleurd - 3 cm

Bekijk hier alle overige kleuren riemen

 

Heren riem in bijzondere kleuren

We zullen je een aantal kledingtips geven van kledingstukken welke ideaal zijn voor het dragen van bijzondere kleuren herenriemen. Laten we eerst even nader inzoomen op de bijzondere kleuren die je in de categorie heren riemen zoal tegenkomt. In de afdeling broekriemen voor heren kom je niet veel afwijkende kleuren tegen. Bruine riemen, zwarte pantalonriemen en blauwe herenceintuursvoeren de boventoon. Dat is ook wel logisch omdat op een pak of kostuum heel vaak voor traditionele en zakelijke combinaties wordt gekozen. Er wordt dan immers meer rekening gehouden met de wensen van een zakenpartner of klant. In de suede herenriemen zit wat meer afwisseling. Je komt daar ook zeldzame riemen als oranje suede en lichtgroen tegen. Houd bij leren riemen voor heren altijd rekening met combinaties met de kleuren van de schoenen. Speciale kleuren in riemen vragen daarnaast meer aandacht en gevoel voor mode omdat de meer uitgesproken kleuren minder makkelijk te combineren zijn dan neutrale kleurtinten. Kies voor een rustige herenriem op een drukke outfit en een kleurrijke riem op 'saaie'  kleding.

 

Dames riem in bijzondere kleuren

Diverse vrouwelijke kledingstukken zijn geschikt voor het dragen van riemen in deze vaak opvallende kleuren en prints  Bij dames zien we veel meer kleurvariatie in riemen dan bij de heren. Bronzen, gouden en zilveren damesriemen zijn zo maar een aantal voorbeelden van minder vaak voorkomende kleuren in leren ceintuurs voor vrouwen. De voorraad gevlochten, suède en jeans riemen voor dames kent daarnaast ook nog riemen in slangenleer print, de zogenaamde koeienhuid riem en riemen met crocoprint. Verder zijn trendy bloemenprint riemen zijn de afgelopen seizoenen heel erg 'in' geweest. Let bij het maken van combi's met andere accessoires als tassen en schoenen op de hoofdkleur die in je kleding en accessoires terugkomt. Een werkje of ornamentje in je lederen ceintuur is goed te matchen maar zorg dat de belangrijkste kleur ook in andere kledingstukken terugkomt. Zo creeër je balans en harmonie in je totale kledingoutfit.

 

Enkele onderhoudstips bijzondere kleuren riemen en prints

Bijzondere riemen in opvallende kleuren vragen soms ook speciaal ondehoud. Ga een koeienhuid riem bijvoorbeeld niet te lijf met een heel natte doek of chemisch schoonmaakmiddel. Dat komt deze speciale rundervacht absoluut niet ten goede. Beter is het een riem van koevacht met een kam of borstel door de vacht te strijken. Met een droge of licht vochtige doek een vlek te bestrijden. Gebruik voorts een naturel spray of een beetje vet voor preventief onderhoud van een natuurproduct zoals een gladde lederen ceintuur. Ook lederpoets is een beproefd middel hiervoor. Graag geven wij van Riem & Zo nog een extra onderhoudstip. Op een riem met een afwijkende print of riem ben je vaak extra zuinig. Waarschijnlijk koop je niet zo makkelijk nog een vervanger of 2e riem hiervan omdat speciale, trendy riemen snel weer uit de collecties kunnen zijn verdwenen. Preventief onderhoud voor je riem en de juiste bestrijding van vuil of vlekken is dan ook essentieel.

 

Collectie bijzondere kleuren riemen

Hierboven hebben we beschreven dat speciale riemen voor mannen en vrouwen terugkomen in diverse categorieën. Of je nou gaat voor een riem met bloemenprint, zebraprint of slangenleer motief, zorg altijd voor de juiste match met een tas, schoeisel of armband. De belangrijkste kleur probeer je natuurlijk in de diverse onderdelen van je kleding te laten terugkomen. Bij blauwe pumps kies je voor een riem die blauw is en een blauwgekleurde handtas. De afwijkende tint of speciale print geeft uiteindelijk een persoonlijk tintje aan de kleding die jij draagt.

Direct naar de collectie heren riemen
 

Direct naar de collectie dames riemen
 

 

     Afbeeldingsresultaat voor ideal paypal

 

               Afbeeldingsresultaat voor handmade