opc_loader
20% Korting op Alle Artikelen, Gebruik Code SPECIAL20

 

Grijze riem combinaties en tips

Grijze riemen hebben we in diverse soorten leder en in suede. We onderscheiden riemen in lichtgrijs, zoals de suede grijze riem in onze collectie maar we hebben ook donkergrijze varianten. Een dames riem of heren riem in de kleur grijs is vaak een subtiel modestatement. Grijs is zachter dan het harde en uitgesproken zwart is warmer dan het soms wat koele wit. Welke kleuren matchen goed bij een grijze riem? Rood, blauw en geel combineren uitstekend maar de meest gemaakte match is die met wit en zwart. Grijze herenriemen of grijsgekleurde ceintuurs voor dames zijn een onmisbaar fashionitem als veel wit en zwart draagt. Grijs geeft nuance en zorgt voor een compromis tussen diverse kleuren. Hieronder geven we nog een aantal specifieke tips en adviezen voor het dragen van riemen in grijs voor zowel mannen als vrouwen.

 

Suede riem - grijs - 3,5cm     Leren riem Grijs  - 4cm     Pantalon riem - diverse kleuren

Bekijk hier alle grijze riemen

 

Grijze heren riem

Welke typische herenkleding en accessoires voor heren zijn geschikt voor het dragen van grijze riemen? Rood, geel en midden-blauw zijn kleuren die van nature met grijs in balans zijn. Goed geklede mannen nemen hun herenschoeisel meestal als uitgangspunt om een een combinatie met een grijze herenriem te maken. Draag je lichtgrijze suede herenschoenen dan match je die natuurlijk met en grijze suede riem. Op een jeansbroek kies je in dat geval voor een grijze jeansriem uit de herencollectie. Grijze broekriemen en pantalonriemen voor heren? Op een zwart of donkergrijs kostuum of maatpak in combinatie met grijsgelakte geklede shcoenen is dit een regelrechte modetopper. Je straalt gewoonweg klasse uit in deze zakelijke outfit. Verder is de combinatie van een grijze broekriem met rood is een bewezen topper. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een roodgekleurde broek met grijze riem, een rood jurkje of een stijlvol mantelpakje in de kleur rood.

 

Grijze dames riem

Welke vrouwelijke kledingstukken zijn nou eigenlijk ideaal voor het dragen van grijze riemen? Een witte tuniek, zwart jurkje op rode japon? Het kan allemaal door de neutraliteit van grijs harmoniëren bijna alle denkbare kleuren hiemee. Je lievelingsjeans is die blauwgekleurde spijkerbroek? Een leren, grijskleurige damesriem matcht daar ontzettend mooi op. Als je kiest voor een grijze gevlochten riem staat die het mooist op een zomerse outfit terwijl een grijze suede ceintuur in de koudere maanden veel wordt gedragen. Grijze jeansriemen met een geschuurd of gladder uiterlijk combineer je natuurlijk op je jeans. Andere dames accessoires die heel erg goed passen bij grijze dames riemen zijn bijvoorbeeld rode pumps, grijze laarzen of zwarte damesschoenen. Ook een grijze damestas, witte ketting of antracietkleurige armband zijn te combineren. Het zijn ideale combi's doordat grijs dé combinatie-kleur bij uitstek is.

 

Enkele onderhoudstips grijze riemen

Gebruik bij voorkeur transparante poets of een grijstint voor onderhoud van grijsgekleurde lederen broekriemen. Dit geldt tevens voor lichtgrijs, donkergrijs en voor een antraciete riem. Bij een suede riem in grijs ga je met en droge doek of schone borstel te werk. Contact tussen water en suede kleding wordt door ons in principe afgeraden. Leer en suede zijn natuurproducten, zorg daarom voor vlekken- of schoonmaakmiddelen op natuurlijke basis. We geven je tenslotte met alle plezier nog een extra tip voor het dragen grijze riemen. Grijs is tijdloos en rustgevend. Het brengt rust op een drukkere outfit en sluit een compromis met andere kleuren. Wil jij je kleding dus qua kleur meer in balans brengen dan kan een grijze ceintuur zorgen voor rust.in het totaalplaatje.

 

Collectie grijze riemen

Grijze damesriemen of riemen voor heren komen voor in diverse categorieën als suede, glad leer en geschuurd leer. Als je eruit bent en weet welke kleuren je op elkaar wil afstemmen, kun je een mooie, grijze riem online bestellen. Het gaat eenvoudig en snel. Bovendien zit er altijd een tint grijs tussen die volledig past bij de rest van de kleuren in jouw kledingkeuze.

Direct naar de collectie grijze heren riemen

Direct naar de collectie grijze dames riemen
 

 

     Afbeeldingsresultaat voor ideal paypal

 

               Afbeeldingsresultaat voor handmade