opc_loader
20% Korting op Alle Artikelen, Gebruik Code SPECIAL20

 

 

Grote Keuze aan Kleuren in Riemen

 

Met de kleurkeuze voor kleding en accessoires laat je zien wie je bent. De keuze voor bepaalde kleuren en het dragen van bijvoorbeeld een zwarte, witte of blauwe riem is onderdeel van dat wat je uitstraalt en vormt samen met jou een deel van je persoonlijkheid. Je wil laten zien wie je bent. Iedereen is uniek en dat mag je met kleding en accessoires versterken en nog meer naar voren laten komen. Zowel voor dames als heren geldt dat een kleur een verhaal vertelt. Zo staat rood voor energie, zwart voor kracht en wit voor puurheid.

 

We willen je graag een eindje op weg helpen met kleuradvies en gangbare kleurcombinaties maar uiteindelijk maak ieder natuurlijk de keuzes die passen bij zijn of haar eigen gevoel. Belangrijk is dat je oogt hebt voor de harmonie die bepaalde kleuren nu eenmaal met elkaar hebben. Het assortiment riemen van Riem & Zo variërt in kleur van beige, zilver, taupe en paars tot ivoorwit, camel, opaal en brons. De keuze van het type leer, denk aan geschuurd, glad, koeienvacht of croco geeft nog een extra dimensie aan de kleurkeuze. De gesp maakt de circel letterlijk rond en en kan in diverse materialen, kleuren en uitvoeringen worden gecombineerd met een leren riem naar keuze. We geven hieronder diverse tips die zijn gesorteerd per kleur.

 

Zwarte Riemen

 

Zwart is de meest populaire en vaakst gekochte kleur in lederen riemen voor dames en heren. Met zwart kun je dan ook echt vele kanten op. Afhankelijk van het type riem kan zwart erg stijlvol, chique of juist robuust en stoer ogen. Onze zwarte herenriemen en dames riemen vind je eigenlijk door de hele collectie heen. Zowel broekriemen voor op een pantalon, de casual jeans riemen, als gevlochten riemen worden online getoond in zwart leer. Door de neutraliteit van de kleur zwart kan je ontzettend veel interessante combi’s maken.Wil je je zwarte leren riem graag combineren met de gekleurde kleding uit je garderobe? Lees dan hieronder onze tips en adviezen over welke combinaties je het beste kunt maken en die het best passen in het huidige modebeeld.

Zwarte riemen

 

Direct naar de beste tips voor uw zwarte riem

 

Bruine riemen

Bruin is een zeer gangbare kleur en is samen met zwart de meest gebruikte kleur in leren riemen. Het is een meer dan populaire kleur bij onze heren riemen, maar tevens ook onmisbaar in de collectie voor dames. We voeren bruin in suède riemen, nette broekriemen, jeans riemen, en gevlochten riemen. De bruine riem is bij uitstek geschikt voor diverse kleding- en kleurcombinaties. We geven graag enkele do's en dont's als het kleurcombinaties met de kleur bruin betreft.

Bruine riemen

Direct naar de beste tips voor uw bruine riem
 

Grijze riemen

Grijs? Het klinkt misschien niet heel sexy maar het is juist een heel subtiele en karaktervolle kleur. Een grijze riem onderscheidt zich van uitgesproken zwart en het felle wit maar draagt eigenlijk beide kleuren als mengeling in zich.Grijs is de kleur van veiligheid en stabiliteit. Daarnaast is grijs de meest ideale kleur om kledingcombinaties mee te maken. Vooral rood, geel en oranje matchen werkelijk prachtig bij grijs. Zowel in onze collectie suede riemen, broekriemen, jeansriemen als gevlochten riem bieden meerdere uitvoeringen grijze riemen aan. Meer tips en kleuradviezen voor grijze riemen? Klik dan even hieronder.

Grijze riemen

Direct naar de beste tips voor uw grijze riem

 

 

Witte riemen

De vraag naar witte riemen was voorheen het grootst in de lente en de zomer. Tegenwoordig zie je echter ook in de herfst en de winter steeds meer vraag naar witte riemen. We voeren een uitgebreide en mooie riemen collectie  voor dames, en bieden daarnaast ook enkele witte riemen voor heren. Hoop eenvoud en puurheid zijn zomaar een aantal kenmerken die aan de kleur wit worden toegekend. De witte ceinturen en broekriemen bieden we in suede, glad leer en geschuurd leer aan. Verder is er ook de nog de gevlochten variant en koop je bij Riem & Zo ook witte koeienhuid riemen eenvoudig online.

Witte riemen

Direct naar de beste tips voor uw witte riem

 

Rode riemen

Wat ons beterft veruit de meest sprekende kleur onder de gekleurde riemen in ons assortiment leren riemen.Ze zijn er voor dames en heren maar met name in het vrouwelijke segment is rood een meer dan populaire kleur. Dit geldt voor zowel de brede als de smalle riemen. Met een rode riem maak je dan ook zonder meer een mode statement. Zeker in combinatie met bijvoorbeeld rode lippenstift, een rode tas of rode pumps is je outfit echt helemaal af. Rood staat voor dynamiek en in combinatie met een blauwe, grijze of ander neutrale kledingkeuze geven rode accessoires gewoon een hele mooie en opvallende afwerking aan je kleding. Je vindt de rode leren riemen in onze collectie suede riemen, gevlochten riemen en jeansriemen terug.

Rode riemen

Direct naar de beste tips voor uw rode riem

 

Blauwe riemen

Bij blauwe riemen is het aantal verschillende kleurschakeringen echt opvallend te noemen. Neem als voorbeeld nou de blauwe suede riemen. Deze voeren we in de kleuren navy, azuur, lichtblauw en donkerblauw. Maar ook in jeansiemen, de nette pantalon- of broekriemen en de gevlohten riemen is blauw een niet weg te denken kleur. Blauw onderscheidt zich van zwart en bruin door de vrolijke en kleurijke uitstraling. Aan de kleur blauw wordt traditioneel ook een aantal kenmerken toevertrouwd zoals rust, vertrouwen en integriteit. Blauw is de kleur van de stabiliteit en is te combineren met een groote en divers aantal kleuren in jouw kleding.

Blauwe riemen

Direct naar de beste tips voor uw blauwe riem

 

Diverse kleuren riemen

Hierboven wordt een groot aantal kleuren en tinten in riemen besproken die veel online bij ons worden besteld. Maar als je nét even een andere kleur zoekt waarmee je meer opvalt of die een bijzonder tintje geeft aan jouw outfit dan hebben we ook voor jou veel keuze. Denk bijvoorbeeld eens aan oranje, geel, zilverkleurig of paars. Zit jouw kleur daar nog niet bij? Goud, ecru of taupe riemen zijn zomaar een aantal andere, minder gangbare kleuren die je in deze webwinkel tegenkomt. Daarbij heb je de vrijheid om te kiezen voor studs als afwerking. Het aanbod riemen met prints van dieren of die van dierenhuid zijn gemaakt vormt een speciale en aparte collectie. Koeienhuid riemen zijn koploper als het de meest verkochte betreft. Slangenleer, zebraprint en crocoleer zijn echter enorm in opkomst. Bij kleurcombinaties met kleding moet je bij meer uitgesproken riemen even extra aandacht schenken aan de juiste match. We helpen je daar graag bij.

Pantalon riem - diverse kleuren

Direct naar de beste tips voor uw opvallend gekleurde riem

 

 

     Afbeeldingsresultaat voor ideal paypal

 

               Afbeeldingsresultaat voor handmade