opc_loader
20% Korting op Alle Artikelen, Gebruik Code SPECIAL20

 

Jeans Riemen

 

Een jeansriem koopje via het internet bij Riem & Zo in de kleur van jouw keuze. Riemen voor op een vrijetijdsbroek of jeans kun je globaal verdelen in leren riemen die glad zijn of een geschuurd oppervlak hebben. In onze collectie vind je beide terug. In allebei de leersoorten vind je bovendien een ruime variatie aan kleurschakeringen zodat je weet dat je altijd een herenriem vindt die bij jou past. In elke tijd van het jaar, en voor elke gelegenheid waarin jij lekker casual voor de dag wil komen. De jeansriemen zijn altijd vervaardigd van echt leer. Je kiest daarmee voor kwaliteit op jouw spijkerbroek met een bijpassende gesp die aan jouw persoonlijke wensen voldoet. Bepaal wel eerst je maat voordat je een definitieve keuze maakt en een riem wil bestellen.

 

 

Bekijk Hier Alle Jeansriemen

 

 

zwarte leren riem  - 4 cm     Camel leren riem  - 4 cm     Bruine leren riem - 4 cm breed

 

 

Bepaal uw Maat met de Maattabel

 

 

Jeans Riemen van 4 cm tot 5 cm

 

De lussen in een jeansbroek lenen zich makkelijk voor jeansriemen die verkrijgbaar zijn in 4 en 5 centimeter. Deze bredere riemen vallen extra op en daarme geef je je riem een prominentere plaats. Je kan kiezen voor gestikte of ongestikte riemen. De jeansriemen die doorgestikt zijn hebben een wat luxere afwerkingen zitten qua prijsniveau dus ook ietsje hoger. Vind je een riem mooi maar denk je dat de breedte niet helemaal is afgestemd op de lussen aan jouw casual broek? Laat het even weten, we denken graag mee aan een oplossing.

 

Nikkelvrije Gespen voor uw Jeans Riem

 

Waarom nikkelvrije gespen? Nikkelallergie is een probleem dat groter is dan menigeen denkt. Bij Riem & Zo hebben we daarom al jaren geleden de keuze gemaakt om alle jeansiemen voor heren te voorzien van een nikkelvrije gesp. Een fijn gevoel als je weet dat je geen vervelende uitslag krijgt van het metaal van de gesp van je riem. Deze gespen zijn er in smalle en brede uitvoeringen, de keuze is aan jou. In principe is elke willekeurige nikkelvrije gesp te combineren met een leersoort en kleur zoals jij die graag zou willen zien op je broek. We maken tenslotte ook nog onderscheid tussen de klassieke gespen en meer moderene gespen. Ga jij volgens de laatste mode gekleed en wil je er graag trendy uitzien? Dan kies je natuurlijk een eigentijdse, modern vormgegeven gesp. Een traditionelere casual outfit zoals 'smart casual' leent zich prima voor de klassieke gesp.

 

Onze Collectie Jeans Riemen

 

Het assortiment soepele, leren riemen en ceintuurs voor op spijkerstof is er voor zowel voor heren als voor dames. Sommige jeans riemen hebben wel een speciaal en uitgesproken karakter en worden enkel door heren gedragen. Met name robuuste, stoere riemen of herenriemen met een duidelijk nonchalante look met basic, metalen gesp zijn mannenriemen bij uitstek. De riem met een geschuurd, ruwer oppervlake en vierkante gesp met brede pin is daar een goed voorbeeld van.

 

 

Koop Hier een Jeansriem

 

 

     Afbeeldingsresultaat voor ideal paypal

 

               Afbeeldingsresultaat voor handmade