opc_loader
20% Korting op Alle Artikelen, Gebruik Code SPECIAL20

 

 

Kies de juiste broekriem

 

De broekriem. Ongetwijfeld één van de meest populaire riemen die we op voorraad hebben. Heren broekriemen voor nette broeken of pantalons geven een nette, chique of desgewenst, een zakelijke uitstraling. Het is maar net wat jij wil. Is de dresscode tenue de ville? We helpen je graag bij het maken van de goede keuze. Soms is het lastig de juiste maat te bepalen en het online kopen van een riem is dan ook niet voor iedereen een sinecure. Als je bijvoorbeeld confectiemaat 52 in je kostuum hebt zegt dat nog niet direct iets over de maat van de herenriem die je nodig hebt.De lengte van een pantalonriem wordt bepaald door de de afstand vanaf de gesp te maten tot het derde gaatje. 85, 95 en 105 zijn voorbeelden van veel voorkomende maten. Maar ook voor een maatpak of een lengtemaat maken wij de leren ceintuur heel graag in de juiste afmetingen. Dat is zelfs onze specialiteit, het leveren van maatwerk in leren herenriemen. We hebben dus elke gewenste maat voor jou beschikbaar. Direct uit onze voorraad. Klik hieronder om jouw riemmaat te bepalen.

 

Leren herenriem zwart - 3,5 cm     Leren herenriem cognac - 3,5cm     Pantalonriem - bruin - 3cm

 

Alle maten, bepaal uw maat
 

 

Heren broekriemen van 3 cm tot 4 cm

Riemen voor nette broeken zijn relatief smal in vergelijking met bijvoorbeeld jeansriemen. Dat is logisch want de lussen op broek of pantalon zijn dat namelijk ook. De geringe breedte van de riem in combinatie met de professionele afwerking geeft daardoor veel elegantie aan deze herenriem. Klassieke pantalonmaten variëren overigens altijd in de breedte van 3cm – 3,5 cm. Wij bij Riem & Zo hebben het assortiment uitgebreid en hebben ook broekriemen die tot 4 cm breed gaan.

 

Gladde broekriemen of suède riemen

De mooie riemen met een gladde, vlakke en glanzende look zijn sinds jaar en dag de best verkochte herenriemen. Naast deze klassieke riemen hebben we de laatste jaren onze collectie meer uitgebreid met de suede variant. Suede herenriemen voor op een nette pantalon, kostuum of pak geven zonder meer een meer trendy en eigentijdse uitstraling. Vaak wordt de herenriem gecombinerd met een paar herenschoenen in dezelfde kleur. Deze afstemming van ceintuur en stappers is overigens wel belangrijk om goed gekleed voor de dag te komen. Rode riemen, blauwe riemen, bruine riemen en grijze riemen zijn in de categorie suede de kleuren die je het makkelijkst combineert met je maatpak of nette katoenen broek en bijbehorende laarsjes of ander zakelijk schoeisel.

 

Leren broekriemen uit eigen atelier

De broekriemen van Riem & Zo worden vervaardigd en gesneden uit 1e klas kwaliteitsleder en suède. Het voordeel voor onze klanten is dat je altijd weet dat jouw riem staat voor kwaliteit en klasse staat. Daarmee verzeker je jezelf van de uitstraling zoals je die zelf voor ogen hebt. Eigen ontwerp, design en fabricage vinden plaats volgens een nauwgezet en gespecialiseerd proces. Gecombineerd met de ruime keuze aan kleuren en maten heb je met deze lederen broekaccesoire een uniek en persoonlijk item in handen.

 

Bekijk hier alle broekriemen

 

 

     Afbeeldingsresultaat voor ideal paypal

 

               Afbeeldingsresultaat voor handmade