opc_loader
20% Korting op Alle Artikelen, Gebruik Code SPECIAL20

 

 

Jeans riemen, ook voor dames

 

Jeansriemen zijn typische riemen waarvan elke vrouw er toch wel een aantal in haar kledingkast heeft hangen. Dat is niet zo gek als je bedenkt dat er van een jeans of spijkerbroek gemiddeld zeven (!) in iemands garderobe aanwezig zijn. In de jaren '60 deed de jeans in Nederland en België zijn entree. Het ruige imago van de jeans uit de beginjaren heeft ondertussen plaats gemaakt voor de casual look. Omdat spijkerbroeken in diverse kleuren worden gedragen, zijn er ook veel gekleurde jeansriemen verkrijgbaar. Zo is de geschuurde witte jeansriem een goed voorbeeld van een populaire riem die online veel wordt gekocht. Wit maakt natuurlijk ook een hele mooie combinatie met een blauwe jeans, omdat deze kleuren ontzettend goed matchen. Het gros van de leren jeansriemen is overigens niet typisch vrouwelijk maar wordt ook door heren gedragen. Daarin vormt de jeansriem wel echt een uitzondering ten opzichte van alle andere soorten leren riemen. Als je je kleur hebt bepaald is het zaak de juiste maat uit te zoeken alvorens je jouw jeansriem online bestelt.

Bepaal uw maat met de maattabel
 

 

Brede en smalle gespen voor jeansriemen

Niemand is hetzelfde. Waarschijnlijk wil jij ook het liefst zo uniek mogelijk voor de dag komen. Daarom zorgen we ervoor dat elke jeansriem kan worden uitgerust met een metalen gesp die jij mooi vindt. We hebben we vooraf uiteraard bepaald welke riem past bij welk type gesp. Grofweg hebben we een onderscheid gemaakt tussen meer klassieke en de trendy, eigentijdse gespen. Naast de indeling van gespen voor jeansriemen in modern en traditioneel brengt onze collectie brede en smalle gespen. Overigens zijn de gespen voor jeansriemen altijd nikkelvrij. Brede gespen combineren we normaal gesproken met de stoere jeansriem die past bij een een wat 'ruigere'spijkerbroek. De smalle, nikkelvrije gespen geven een iets verfijndere llok en uitstraling. Draag je graag een designer jeans? Maak dan bij voorkeur de combinatie met een dames jeansriem die is voorzien van een smalle gesp.

 

Onze collectie jeans riemen

De collectie jeansriemen voor dames is natuurlijk wel anders dan de jeansriemen voor heren. Hoewel er absoluut sprake is van een zekere overlap. Een aantal jeansriemen kan dan ook moeiteloos door beide seksen worden gedragen. De uniseks jeansiem is het enige type lederen riem die door zowel mannen als vrouwen wordt gedragen. Dit neemt trouwens niet weg dat een aantal riemen wel degelijk door alleen heren of enkel door dames wordt gedragen. De kleuren van de riemen zijn een voorbeeld van de verschillen die je in beide collectie tegekomt. Pasteltinten als roze, lichtgroen of hemelsblauw worden nu eenmaal minder vaak gekocht door heren die online een riem kopen. Ook het type metalen gesp, sommige vrouwelijke jeansriemen hebben heel veel ornamentjes, is een duidelijk verschil. Heren kiezen voor de meer eenvoudige en stoere variant.

Direct naar de collectie jeans riemen

 

 

     Afbeeldingsresultaat voor ideal paypal

 

               Afbeeldingsresultaat voor handmade