opc_loader
20% Korting op Alle Artikelen, Gebruik Code SPECIAL20

 

 

Brede riemen

Brede riemen voor dames geven echt cachet aan je garderobe. Als je een riem wil dragen die enorm in het oog springt en waar je niet omheen kan dan kies je voor deze soort riem. Vrouwen die niet anoniem gekleed wil gaan maar gewoon willen laten zien dat ze goed gekleed zijn kiezen voor een brede damesriem in een kleur naar keuze. Als je de kleur hebt bepaald is het belangrijk dat je weet welke maat je nodig hebt. Bij brede riemen vraag je je soms af -door de rondgesneden vorm- wat je taillemaat zou moeten zijn. Maak daarom meteen even gebruik van onze handige maattabel, dan weet je dat je de juiste riemmaat bestelt.

Op maat gemaakt, bekijk maattabel:

 

 

Extra brede riemen van 5 cm tot 7 cm

We hanteren het criterium van minimaal 5 centimeter breed voordat we spreken over een brede damesriem. Extra brede damesriemen hebben een breedte van liefst 7 centimeter. Dit type riem valt enorm op en trekt vrijwel meteen de aandacht van anderen. Met deze ceintuurs maak je dan ook een enorm fashion statement en laat je zien waarvoor jij staat. Aan deze riem hangt vaak een nikkelvrije dubbele gesp met dunne gesp-pin. Je kan echter ook kiezen voor een ronde gesp. De bredere damesriemen zijn bij Riem & Zo altijd op voorraad en zijn een ware musthave voor de echte vrouwelijke fan van leren riemen.

 

Kleuren brede riemen

Brede riemen voor vrouwen hebben we in rood, blauw, wit, bruin. Zwarte en cognac brede riemen zijn van oudsher zeer gewild. Naast de effen kleuren hebben we in onze damescollecties ook brede riemen met prints zoals bloemen. De bredere ceinturen zijn rond gesneden zodat het draagcomfort optimaal is. Het gladde leder geeft een nett en modieus geklede uitstraling. Stem de kleur van laarzen, dameschoenen of stilleto's altijd goed af op de kleur van je brede riem. Omdat een brede riem een enorme blikvanger is, is het belangrijk dat de kleuren van de overige accessoires die je draagt goed matchen met elkaar. Kortom dezelfde kleuren blauw bij elkaar, stem wit af op wit en zorg ervoor dat je een zwarte brede riem combineert met bijvoorbeeld zwarte hakschoenen. Ga er in elk geval zorgvuldig me om zodat jouw kleding geen bonte kermis aan kleuren wordt.

 

Onze collectie brede riemen voor dames

De collectie brede damesriemen wordt na bestelling razendsnel op de deurmat bezorgd, Voor 15.00 uur 's-middags besteld? Dan heb je je brede leren ceintuur de volgende werkdag al in huis, uiteraard zonder bezorgkosten en als brievenbusstuk aangeleverd. Je hoeft er dus ook helemaal niet voor thuis te blijven en dat scheelt weer tijd. Per abuis fout besteld? Dat kan natuurlijk gebeuren, we maken er in elk geval geen enkel probleem van. Retourneren binnen de wettelijke termijn van 14 dagen kan gewoon en zodra we de riem teruggestuurd hebben gekregen zullen we zorgen voor een passende oplossing. Dat kan een andere maat, een andere kleur maar ook een andere riem zijn. Vinden we geen goed alternatief in onze huidige riemencollectie dan zullen we het betaalde bedrag vanzelfsprekend meteen terugstorten op je bankrekening. Bekijk ons assortiment van brede, lederen damesriemen tegen messcherpe prijzen via onderstaande link.

Direct naar de collectie brede riemen
 

 

     Afbeeldingsresultaat voor ideal paypal

 

               Afbeeldingsresultaat voor handmade