opc_loader
20% Korting op Alle Artikelen, Gebruik Code SPECIAL20

Is De Riem Niet Helemaal Naar Wens?  Wij Doen Niet Moeilijk Over Retourneren
 

retouren bij riemenzo.nl


 

Maak zelf je riem op maat

In het kort:

  • Als klant van Riem & Zo ben je gerechtigd om binnen 14 dagen na levering zonder specifieke opgaaf van redenen de bestelling aan Riem & Zo retour te zenden.

  • Retourformulier; Je dient je retourzending vooraf per e-mail naar info[a]riemenzo.nl te melden, onder vermelding van je naam, bestelnummer en bankrekeningnummer. Niet aangemelde retourzendingen kunnen niet worden gecrediteerd. Gebruik een retourformulier als je gebruik wenst te maken van het herroepingsrecht.

  • De artikelen van je bestelling dienen ongebruikt en in originele staat, indien mogelijk in originele verpakking en voldoende gefrankeerd te worden geretourneerd naar: Riem & Zo, J.A. Thijmlaan 22, 5051 MR te Goirle 

De volledige tekst:

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Riem & Zo
J.A.Thijmlaan 22
5051 MR te Goirle
 

Bekijk alle riem-maten

 

     Afbeeldingsresultaat voor ideal paypal

 

               Afbeeldingsresultaat voor handmade