opc_loader
20% Korting op Alle Artikelen, Gebruik Code SPECIAL20

 

 

Laagste prijsgarantie

 

 

Riem & Zo garandeert altijd de laagste prijs op haar collectie leren riemen. Ergens anders toch een lagere prijs gezien? Dan betalen wij het prijsverschil te allen tijde onmiddelijk terug! Zo weet je zeker, bij riemenzo.nl ben ik altijd het goedkoopst uit. Wel hanteren we een aantal regels:

 

1. Het betreft een nieuw product, in de verpakking en is direct uit voorraad te leveren.

 

2. Riem & Zo moet het verschil in prijs kunnen checken. Dit kan door een schriftelijke bevestiging van de betreffende aanbieder, een geplaatste advertentie of een bestaande prijslijst.

 

3. De riem uit de collectie van Riem & Zo moet bij een andere aanbieder zijn aangetroffen die zich in Nederland heeft gevestigd.

 

4. Het product moet vrij verkrijgbaar zijn, d.w.z. het is te koop in een winkel of online verkrijgbaar in een voor consumenten toegankelijke webwinkel.

 

5. We sluiten een aantal zaken uit zoals: Producten die kwalitatief niet gelijkwaardig zijn, speciale aanbiedingen uit (opheffings)uitverkopen, afwijkende voorwaarden zoals levertijd, verzendkosten en garantietermijn, beschadigde riemen, demonstratiemodellen en faillisementsverkopen.

 

6. Het geconstateerde prijsverschil moet gelden op het moment dat de claim door de klant wordt gemaakt.

 

 

Nu een goedkope riem kopen

 

 

     Afbeeldingsresultaat voor ideal paypal

 

               Afbeeldingsresultaat voor handmade