opc_loader
20% Korting op Alle Artikelen, Gebruik Code SPECIAL20

Maat

 

Zo Bestel je een Riem in de Juiste Maat

De juiste riemmaat is zeer essentieel voor een nette en goed geklede uitstraling. Neem de onderstaande stappen door en je weet welke riemmaat je hebt.

Stap 1: Pak een rolmaat
Stap 2: Meet je omvang op waar je een riem draagt. (Dit is je "taillemaat")
Stap 3: Neem de maat die het dichtst bij je taillemaat ligt. 

Voorbeeld: Je meet je omvang en je komt op 103 cm. Je hebt dan taillemaat 105cm. Kom je op 98 cm dan neem je taillemaat 95cm.  


Bestel een Herenriem in de Juiste Maat             Bestel een Damesriem in de Juiste Maat


De totale lengte van de riem zal dan ca. 15 cm langer zijn zodat de riem netjes in het derde gaatje sluit.

Heb je een speciale lengte nodig voor je leren ceintuur? Geef je taillemaat dan even aan ons door en wij maken de herenriem of damesriem graag exact passend voor je. Welk postuur je ook hebt, wij maken de leren riem altijd in de exact gewenste maat. 

 

 

De Juiste Riemmaat

 

Hoe bepaal je nou welke riemmaat bij goed jou past? Om dit precies te kunnen bepalen meet je de omtrek of lengte van je taille of heup, het is maar net waar je je riem wil gaan dragen. Maak daarna een keuze voor de riem die in lengte in centimeters het dichtste in de buurt van een standaardmaat komt. We geven je een paar voorbeelden. Je hebt een taillemaat van 102 centimeter gemeten? Dan rond je deze lengte af naar de standaardmaat die hier het dichts bij ligt, dat is dus 100 cm. Heb je rond je heup of taille een lengte van 87 cm dan kies je dus voor een riem die in een lengte van 85 cm is uitgevoerd. Als je een wat grotere maat nodig hebt dan de gangbare riemmaten zoals je ze hierboven terugvindt, dan kun je hier even een kijkje nemen.

 

Je Taille Correct Opmeten

 

Hoe meet je nou de juiste omtrek van je taille? Je taille meet je voor de riem over je broek heen, net zoals je deze draagt. De lengte van de riem meet je vanaf de rand van de gesp waar het leer van de riem begint tot het middelste gaatje van de riem of ceintuur. Je mag de opgemeten lengte zoals gezegd afronden, zodoende heb je dus altijd voldoende speling. Je kan er bij de -in riemen gespecialiseerde- webwinkel van Riem & Zo natuurlijk ook voor kiezen je lederen of suède riem in je exacte taillemaat online te bestellen. Heb je je riem ontvangen en is de maat toch niet precies zoals je vooraf dacht? Dan kun je ervoor kiezen je riem naar ons terug te sturen, dat is geen enkel probleem. Je moet dan echter twee tot drie dagen wachten tot je je riem, in de juiste lengte, weer terug in huis hebt. Je kan je riem overigens ook vrij simpel zelf in de juiste maat maken. Wil je graag weten hoe?

 

Maak Zelf je Riem op Maat

 

 

 

     Afbeeldingsresultaat voor ideal paypal

 

               Afbeeldingsresultaat voor handmade