opc_loader
20% Korting op Alle Artikelen, Gebruik Code SPECIAL20

Riem kopen?

Riem kopen?

Riem kopen?

 

Een riem kopen is tegenwoordig meer dan een riem uit het rek pakken om je broek omhoog te houden. Uiteraard moet een riem functioneel zijn maar echter vandaag de dag moet een riem ook een trendy uitstraling hebben en bij je outfit passen.

 

Een riem kopen doe je dan ook met meer zorg dan voorheen. Het assortiment van riemen is dan ook zeer ruim. Om een riem te kopen hoef je niet langer naar de winkel waar ze een beperkt aantal riemen hebben hangen. Je kunt online op zoek naar de specialist om je riem te kopen! 

 

Bij de specialist Riem&Zo heb je ruime keuze riemen als het om het kopen van een riem gaat. Daarbij is er volop keuze uit verschillende materialen, kleuren en breedtes. Bij het kopen van een riem is het verstandig goed te letten op de riemlengte. Een riem die te kort is, is niet prettig maar ook niet als de riem te lang is. De riem dient in het derde gaatje te sluiten oftewel je moet ongeveer 15 cm overhouden.
 

Riem&Zo maakt je riem speciaal voor jou op maat, ben je op zoek naar een zeer korte riem of net naar een lange riem, kijk op de webshop www.riemenzo.nl en er zit hoogstwaarschijnlijk een mooi exemplaar voor je bij. En zit je riem of maat er niet bij, mail naar info@riemenzo.nl!

 

Wij staan voor je klaar!

 

Bekijk Hier alle Riemen

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.